prima dată la DAS club? Înregistrați

ARHITECTURA VIITORULUI – TENDINŢE ŞI OPORTUNITĂŢI

ARHITECTURA VIITORULUI – TENDINŢE  ŞI OPORTUNITĂŢI

În Ucraina, va avea loc în premieră absolută, conferinţa de specialitate intitulată „The Architecture of the Future”, la care se va discuta despre arhitectura viitorului şi tendinţele acesteia.

Pe data de 4-5 octombrie 2018, oraşul Kiev va găzdui o conferinţă de amploare cu genericul „Arhitectura Viitorului”, la care vor participa birourile de arhitectură de top, companiile de dezvoltare şi de investiţii din Europa de Est. 

Experţi naţionali şi internaţionali vor pune în discuţie tehnologiile avansate utilizate în industriile AEC (arhitectură/inginerie/construcţie). Arhitectura Viitorului va constitui un loc de schimb de experienţă, cunoştinţe şi tehnologii între arhitecţi şi dezvoltatori din 12 ţări ale Europei de Est. 

„Împreună cu experţi de la Gensler, C.F. Moller, ZAHA Hadid Architects, MVRDV, BuroHappold Engineering, BIG şi mulţi alţii vom discuta despre tendinţele tehnologice cu impact esenţial în dezvoltarea pieţelor pentru serviciile de arhitectură, design şi construcţii; despre cum tehnologiile BIM (Building information modeling) influenţează costul final al proiectelor pentru investitori, vom învăţa mai multe despre realitatea extinsă şi virtuală, despre tehnologiile robotice, ce schimbă conceptul de afaceri în sfera arhitecturii şi piaţa serviciilor de construcţie. Şi, cel mai important, împreună vom fi capabili să generăm noi trenduri şi idei de dezvoltare a industriilor AEC pentru anul viitor.” – ne-a comunicat Tania Kolchanova, Director de Marketing al conferinţei Architecture of the Future.

Aflată la prima sa ediţie, Conferinţa Arhitectura Viitorului are drept scop fundamental crearea unei platforme de dezvoltare a noilor tehnologii în arhitectură şi construcţii.

Casa Editorială DAS este  partener media al Architecture of the Future Conference. 

Pentru mai multe detalii şi pentru procurarea biletelor de participare la conferinţă, puteţi accesa pagina oficială a evenimentului.

https://architectureofthefuture.com/#payment

 
Publicat de Admin Septembrie 7, 2018