prima dată la DAS club? Înregistrați

Arhitectură/ Design

1.  DAS  - Revista „Design. Arhitectură. Stil este prima revistă din Republica Moldova care scrie despre stilul de viaţă prin prisma designului şi arhitecturii.

 

Revista conţine informaţii din domeniul mobilei atât de la maeştri consacraţi, cât şi de la cei mai ambiţioşi designeri tineri, lucrări originale de design, concepte tehnologice şi cea mai bine vândută tehnică, recenzii a celor mai de vază expoziţii tematice naţionale şi internaţionale, interviuri cu personalităţi notorii, lucrări de creaţie ale maeştrilor renumiţi, interioare elegante şi extravagante, istorii ale brandurilor internaţionale, artă, fashion şi multe alte lucruri interesante. 

2.   DAS INTERIORS este un proiect dedicat în exclusivitate interioarelor, atât private, precum şi publice, de bugete mari sau reduse, tipice sau de elită. Fiecare ediţie înserează de la douăzeci până la treizeci proiecte de interior, realizate de designeri autohtoni. Clasic, modern, high-tech sau pur şi simplu o decorare reuşită a interiorului, important este fiecare proiect este individual şi interesant.

 

   3.     Cartea DAS DIRECTORY. Arhitecţii şi designerii Republicii Moldova  este o publicaţie anuală inedită, dedicată proiectării arhitecturale şi designului interior. Aceasta este concepută ca un catalog în care se conţine biografia, activitatea de creaţie şi datele de contact ale fiecărui participant. Acest ghid prezintă un interes vădit pentru publicul larg, fiind, în acelaşi timp, un instrument autentic pentru afacerile investiţionale şi imobiliare.

 

4.   DAS IMOBIL este un ghid complex şi util pentru toţi cei ce doresc să-şi procure un apartament, să-şi construiască o casă, să-şi renoveze sau să-şi decoreze casa. Acest proiect este realizat astfel, încât să satisfacă concomitent patru solicitări ale clientului, structura ediţiei incluzând, astfel, patru compartimente tematice de bază:
1. IMOBIL (comercial, rezidenţial).
2. PROIECTE DE CASE
2. DESIGN PROIECT
3. SHOWROOM

 

 

5.      Site-ul www.DAS – CATALOG.md constituie versiunea online a unui ghid ce oferă o informaţie amplă despre întreprinderile şi companiile producătoare şi distribuitoare de mobilă, obiecte de decor, furnitură ş.a. pe teritoriul Republicii Moldova. Acest proiect nostru este prevăzut pentru un spectru larg de utilizatori care au la alegere o imensă gamă de produse.