prima dată la DAS club? Înregistrați

VASILE EREMCIUC - EXPOZIŢIE JUBILIARĂ

VASILE EREMCIUC - EXPOZIŢIE JUBILIARĂ

Vasile Eremciuc, architect şi urbanist cu renume din Republica Moldova, îşi vernisează expoziţia jubiliară cu ocazia împlinirii a 60 de ani de la naştere. Expoziţia ilustrează lucrări importante din cariera sa de architect, ce include un palmares considerabil de proiecte de cele mai diverse tipuri – de la case de locuit şi blocuri multietajate, până la spaţii industriale şi obiecte de cult şi de omagiu. 

Şi-a început cariera ca urbanist la Institutul Naţional de Cercetări şi Proiectări în domeniul amenajării teritoriului, urbanismului şi arhitecturii "Urbanproiect", în cadrul căruia a realizat câteva proiecte de importanţă naţională. După care şi-a continuat calea într-o ascensiune continuă ca arhitect independent, potenţialul de creare al căruia neavând limite.

Această expoziţie, este, de fapt, o oglindire a deceniilor de experienţă, a talentului şi creativităţii de care a dat dovadă pe parcursul carierei sale. 

Expoziţia este deschisă publicului şi poate fi vizitată în incinta Uniunii Arhitecţilor din Republica Moldova, până pe data de 20 februarie 2018. 

 
Publicat de Doina Ianuarie 25, 2018